Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červený salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie141 kJ /
34 kcal
Bílkoviny0,97 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,97 g
Tuky0,17 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,03 g
––– omega 30,00 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,21 g
– cukry4,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá hlávka červeného zelí Zelí červené čerstvé
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
1 1 velká nebo 2 malé bulvy vařené červené řepy
1 sklenka 1 sklenka krenexu Křen sterilovaný
1/2 sklenky 1/2 sklenky brusinkové marmelády Marmeláda brusinková
majonéza (dle chuti) Majonéza
zakysaná smetana (dle potřeby) Smetana kravská zakysaná 12%
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.