Nutriční hodnoty (Červený salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 141 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,97 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,21 g |
– cukry | 4,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá hlávka červeného zelí | Zelí červené čerstvé | |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 velká nebo 2 malé bulvy vařené červené řepy | ||
1 sklenka 1 sklenka krenexu | Křen sterilovaný | |
1/2 sklenky 1/2 sklenky brusinkové marmelády | Marmeláda brusinková | |
majonéza (dle chuti) | Majonéza | |
zakysaná smetana (dle potřeby) | Smetana kravská zakysaná 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu |