Nutriční hodnoty (Teplý václavkovo-fazolkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 485 kJ / 833 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 66,73 g |
| – nasycené | 36,06 g |
| – nenasycené | 29,24 g |
| –– mononenasycené | 25,07 g |
| –– polynenasycené | 4,17 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 18,00 g |
| Cholesterol | 118 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 13,98 g |
| – cukry | 7,93 g |
| ––– laktóza | 1,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g maličkých václavek | Václavka čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| ½ kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
| zelené olivy (množství podle chuti) | Olivy čerstvé nezralé | |
| listy listy salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |