Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Teplý václavkovo-fazolkový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 485 kJ /
833 kcal
Bílkoviny35,08 g
– z toho živočišné bílkoviny25,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky66,73 g
– nasycené36,06 g
– nenasycené29,24 g
–– mononenasycené25,07 g
–– polynenasycené4,17 g
––– omega 30,25 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 118 mg
Sodík 1,96 g
Sůl5,00 g
Sacharidy13,98 g
– cukry7,93 g
––– laktóza1,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g maličkých václavek Václavka čerstvá 200 g
200 g 200 g fazolových lusků Fazolky čerstvé 200 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
½ kapie Paprika červená čerstvá
1 1 Hermelín Hermelín 100 g
zelené olivy (množství podle chuti) Olivy čerstvé nezralé
listy listy salátu Salát hlávkový čerstvý
olivový olej Olej olivový
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.