Nutriční hodnoty (Teplý václavkovo-fazolkový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 485 kJ / 833 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 66,73 g |
– nasycené | 36,06 g |
– nenasycené | 29,24 g |
–– mononenasycené | 25,07 g |
–– polynenasycené | 4,17 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 13,98 g |
– cukry | 7,93 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g maličkých václavek | Václavka čerstvá | 200 g |
200 g 200 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
½ kapie | Paprika červená čerstvá | |
1 1 Hermelín | Hermelín | 100 g |
zelené olivy (množství podle chuti) | Olivy čerstvé nezralé | |
listy listy salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
olivový olej | Olej olivový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |