Nutriční hodnoty (Makovo-mandarinkovy koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 6 301 kJ / 1 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,05 g |
| Tuky | 68,41 g |
| – nasycené | 13,18 g |
| – nenasycené | 45,63 g |
| –– mononenasycené | 24,42 g |
| –– polynenasycené | 21,21 g |
| ––– omega 3 | 0,82 g |
| Vláknina | 25,90 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 306 mg |
| Sůl | 0,89 g |
| Sacharidy | 164,81 g |
| – cukry | 75,99 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g Hery | Margarín | 50 g |
| 50 g 50 g medu | Med nepasterovaný | 50 g |
| 50 g 50 g máku | Mák modrý | 50 g |
| 2 2 banány - rozmačkat vidličkou | Banán čerstvý | 180 g |
| 100 g 100 g špaldové mouky | Mouka špaldová hrubá | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| mandarinky | Mandarinka čerstvá |