Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný salát s hroznovým vínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie861 kJ /
206 kcal
Bílkoviny7,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,40 g
Tuky6,20 g
– nasycené0,63 g
– nenasycené5,24 g
–– mononenasycené3,38 g
–– polynenasycené1,86 g
––– omega 30,41 g
Vláknina12,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy24,00 g
– cukry15,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g bílého zelí Zelí bílé čerstvé 350 g
1 1 menší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
100 g 100 g červené papriky Paprika červená čerstvá 100 g
1 1 malý hrozen nejlépe bezsemenného vína Hroznové víno čerstvé
špetka špetka soli Sůl mořská
hnědý cukr nebo med (podle chuti) Cukr třtinový
citronová šťáva (podle chuti) Šťáva z citrónu
citronová kůra (podle chuti) Citronová kúra čerstvá
1 lžička 1 lžička oleje Olej řepkový 5 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.