Nutriční hodnoty (Zelný salát s hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 861 kJ / 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,40 g |
Tuky | 6,20 g |
– nasycené | 0,63 g |
– nenasycené | 5,24 g |
–– mononenasycené | 3,38 g |
–– polynenasycené | 1,86 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 12,15 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 101 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 24,00 g |
– cukry | 15,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 350 g |
1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
100 g 100 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 100 g |
1 1 malý hrozen nejlépe bezsemenného vína | Hroznové víno čerstvé | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
hnědý cukr nebo med (podle chuti) | Cukr třtinový | |
citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu | |
citronová kůra (podle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |