Nutriční hodnoty (Zelný salát s hroznovým vínem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 861 kJ / 206 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,40 g |
| Tuky | 6,20 g |
| – nasycené | 0,63 g |
| – nenasycené | 5,24 g |
| –– mononenasycené | 3,38 g |
| –– polynenasycené | 1,86 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 12,15 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 101 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 24,00 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g bílého zelí | Zelí bílé čerstvé | 350 g |
| 1 1 menší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 100 g 100 g červené papriky | Paprika červená čerstvá | 100 g |
| 1 1 malý hrozen nejlépe bezsemenného vína | Hroznové víno čerstvé | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| hnědý cukr nebo med (podle chuti) | Cukr třtinový | |
| citronová šťáva (podle chuti) | Šťáva z citrónu | |
| citronová kůra (podle chuti) | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |