Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Briošky s jablkovou náplní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie15 256 kJ /
3 646 kcal
Bílkoviny79,43 g
– z toho živočišné bílkoviny9,38 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,05 g
Tuky100,37 g
– nasycené57,26 g
– nenasycené37,42 g
–– mononenasycené29,84 g
–– polynenasycené7,58 g
––– omega 30,75 g
Vláknina31,70 g
Cholesterol 514 mg
Sodík 1,73 g
Sůl4,21 g
Sacharidy590,50 g
– cukry169,30 g
––– laktóza0,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 300 g
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1/2 KL 1/2 KL soli Sůl mořská 4 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
300 ml 300 ml vlažné vody Voda 300 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
50 ml 50 ml vlažné vody Voda 50 ml
25 g 25 g droždí Droždí pekařské lisované 25 g
1 KL 1 KL cukru Cukr bílý 5 g
3 3 ks jablíčka na kostky Jablko čerstvé 450 g
skořice Skořice ceylonská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
4 4 kulaté piškoty Piškoty
vanikový cukr Cukr bílý
žloutek + 1 KL KL smetany Smetana kravská sladká 12%
na posyp celý mák Mák modrý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.