Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí na pepři

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min

150 min (30 min příprava + 120 min tepelná úprava)

21. 12. 2011 20:45

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie9 309 kJ / 2 225 kcal
Bílkoviny141,03 g
Tuky158,81 g
Vláknina17,67 g
Cholesterol 282 mg
Sodík 9,95 g
Sůl24,60 g
Sacharidy49,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Recept pochází z www.labužník a jeho autorem je pan Miloš Peroutka. Popsala jsem ho vlastními slovy tak, jak jsem ho připravovala, ale dovolím si citovat autora: "Maso není ostré - pepř se spojil s cibulí a vznikla mimořádná šťáva." Šťáva sice přímo nevznikla, ale s charakteristikou chuti musím souhlasit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

cica11

21. 6. 2021 15:29

Krásný a výborný receptík,už ho vařím po několikáté a pořád se olizujeme,<3:yes::yes::yes: děkuji za tento skvělý recept.

kyskamaryska

15. 4. 2021 15:22

Mňamka ;-) :-8 :-D

Hanes

13. 3. 2021 17:17

Tak dnes jdu na tuto dobrotu už podruhé. Bude k večeři:yes:

juri1981

31. 1. 2018 17:23

:yes::-) Dneska vyzkoušeno, hovězí nebylo, tak jsem to dělal z krkovice a taky dobrý. +5:yes:

JanaDorazinova

8. 11. 2013 14:41

Přidávám bod a foto. U nás musí být šťáva, takže více šťávy a verze s rýží;-). No a šťávu jsem scedila;-)

Eliza

26. 3. 2012 17:54

Romario:Děkuji za vyzkoušení a následný bodík...:-)

Romario

26. 3. 2012 12:05

Výborný včerejší oběd. Jen jsem přidala ještě trochu vývarů, aby byl ještě sůsek na rýži. Skvělé +12bodík. :yes::-p

Anna Kocikova

23. 12. 2011 01:47

Ten čas přípravy mě úplně odrovnal:-Oale v závěru to musí být vynikající bašta;-)+9:-p:yes:

vseumel

22. 12. 2011 12:50

Souhlasím s tím, že se realizace moc povedla ;-):-p:yes::-!

Masula

22. 12. 2011 12:33

Když jsem viděla tuto fotku na tento recept,hned jsem si řekla,že je to asi od Eliza a taky jo,bezva recept:yes:;-):-K

pipre

22. 12. 2011 12:28

:yes:+6

Eliza

21. 12. 2011 21:00

Děkuji, i když nejsem autor, jen realizátor. Potvrzuji, dobrůtka...;-)

BILKOVAI

21. 12. 2011 20:54

:-*:-p:yes:...+1 Krásný receptík, který zaslouží bodík. Hovězí maso máme moc rádi a ještě k tomu na pepři:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí na pepři hovězí maso na pepři hovězí plátky na pepři hovězí na pepři recept recepty na hovězí maso na pepři hovězí váleček hovězí váleček recept hovězí váleček recepty hovězí na na pepři maso na pepri recept na hovězí maso na pepři hovězí plátek na pepři hovezi falesna svickova recept recept hovezi na pepri hovězí na pepři na pepři recept na hovězí na pepři hovězí na zeleném pepři recepty hovězí na pepri hovezinapepri

Suroviny: svíčková falešná, cibule, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Hovězí na pepři

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DJvk