Nutriční hodnoty (Kuře na hrášku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 823 kJ / 914 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,28 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,96 g |
| Tuky | 36,01 g |
| – nasycené | 21,81 g |
| – nenasycené | 13,51 g |
| –– mononenasycené | 11,36 g |
| –– polynenasycené | 2,14 g |
| ––– omega 3 | 0,14 g |
| Vláknina | 37,92 g |
| Cholesterol | 102 mg |
| Sodík | 49 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 98,42 g |
| – cukry | 44,32 g |
| ––– laktóza | 0,32 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| 2 2 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 400 g 400 g hrášku | Hrášek zelený | 400 g |
| petrželka na ozdobu | Petržel nať čerstvá |