Nutriční hodnoty (Špaldový dort s mascarpone a borůvkovým želé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
Energie | 19 755 kJ / 4 721 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,08 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,00 g |
Tuky | 421,03 g |
– nasycené | 257,59 g |
– nenasycené | 142,83 g |
–– mononenasycené | 126,47 g |
–– polynenasycené | 16,37 g |
––– omega 3 | 4,17 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 2,39 g |
Sodík | 1,29 g |
Sůl | 3,05 g |
Sacharidy | 134,47 g |
– cukry | 104,67 g |
––– laktóza | 31,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
6 PL 6 PL cukru krupice | Cukr bílý | 72 g |
6 PL 6 PL špaldové hladké mouky | Mouka špaldová hladká | |
1 1 bal. prášku do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 PL 2 PL kakaa | Kakao prášek | 50 g |
500 ml 500 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 500 ml |
500 g 500 g mascarpone | Mascarpone | 500 g |
dle chuti cukr | Cukr bílý | |
podle chuti vanilka lusk | Vanilkové lusky | |
trochu trochu borůvek | Borůvky čerstvé | |
trochu trochu vody | Voda | |
trochu trochu cukru | Cukr bílý | |
podle potřeby bramborový škrob | Bramborový škrob |