Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špaldový dort s mascarpone a borůvkovým želé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie19 755 kJ /
4 721 kcal
Bílkoviny93,08 g
– z toho živočišné bílkoviny84,08 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,00 g
Tuky421,03 g
– nasycené257,59 g
– nenasycené142,83 g
–– mononenasycené126,47 g
–– polynenasycené16,37 g
––– omega 34,17 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 2,39 g
Sodík 1,29 g
Sůl3,05 g
Sacharidy134,47 g
– cukry104,67 g
––– laktóza31,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
6 PL 6 PL cukru krupice Cukr bílý 72 g
6 PL 6 PL špaldové hladké mouky Mouka špaldová hladká
1 1 bal. prášku do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 PL 2 PL kakaa Kakao prášek 50 g
500 ml 500 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 500 ml
500 g 500 g mascarpone Mascarpone 500 g
dle chuti cukr Cukr bílý
podle chuti vanilka lusk Vanilkové lusky
trochu trochu borůvek Borůvky čerstvé
trochu trochu vody Voda
trochu trochu cukru Cukr bílý
podle potřeby bramborový škrob Bramborový škrob

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.