Nutriční hodnoty (Parmazánová křidélka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 574 kJ / 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 32,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,09 g |
| Tuky | 38,45 g |
| – nasycené | 15,86 g |
| – nenasycené | 12,42 g |
| –– mononenasycené | 10,33 g |
| –– polynenasycené | 2,09 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 1,13 g |
| Cholesterol | 547 mg |
| Sodík | 754 mg |
| Sůl | 1,81 g |
| Sacharidy | 30,49 g |
| – cukry | 5,24 g |
| ––– laktóza | 3,19 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10 10 kuřecích křidélek | Kuře křídlo | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce strouhaného parmazánu | Parmezán | 45 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 37.5 ml |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 35 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| bylinky (dala jsem pár pár lístečku šalvěje, ale nemusí být) | Petržel nať čerstvá | |
| tuk na smažení | Olej řepkový |