Nutriční hodnoty (Zeleninová žebírka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 631 kJ / 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 25,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,72 g |
| Tuky | 50,40 g |
| – nasycené | 12,62 g |
| – nenasycené | 26,19 g |
| –– mononenasycené | 21,05 g |
| –– polynenasycené | 5,14 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 5,88 g |
| Cholesterol | 75 mg |
| Sodík | 112 mg |
| Sůl | 0,15 g |
| Sacharidy | 14,40 g |
| – cukry | 8,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cca 500 g 500 g vepřových žebírek | Vepřová žebra | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cca 1 lžíce 1 lžíce kořenící směsi čubrica | Čubrica | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 1 mladá neloupaná cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 menší pórek, nebo půlka | ||
| 2 2 bílé papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |