Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Královské jablkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 134 kJ /
3 856 kcal
Bílkoviny68,84 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,48 g
Tuky21,33 g
– nasycené5,18 g
– nenasycené9,99 g
–– mononenasycené6,13 g
–– polynenasycené3,86 g
––– omega 30,12 g
Vláknina22,29 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 284 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy836,10 g
– cukry351,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
mléko (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
1500 g 1500 g jablek Jablko čerstvé 1500 g
120 g 120 g cukru (dle kyselosti jablek) Cukr bílý 120 g
3 3 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky Rozinky
ořechy Vlašské ořechy
tuk (na vymazání plechu) Margarín
hrubá mouka (na vysypání plechu) Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.