Nutriční hodnoty (Královské jablkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 134 kJ / 3 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,48 g |
Tuky | 21,33 g |
– nasycené | 5,18 g |
– nenasycené | 9,99 g |
–– mononenasycené | 6,13 g |
–– polynenasycené | 3,86 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 22,29 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 836,10 g |
– cukry | 351,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 1 Hera | Margarín | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
tuk na vymazání plechu | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hrubá | |
1,5 1,5 kg jablek nakrájených na plátky | Jablko čerstvé | 225 g |
3 balíčky 3 balíčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 144 g |
8 lžic 8 lžic cukru (podle kyselosti jablek) | Cukr bílý | 200 g |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
rozinky | Rozinky | |
ořechy | Vlašské ořechy |