Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Královské jablkové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 134 kJ /
3 856 kcal
Bílkoviny68,84 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,48 g
Tuky21,33 g
– nasycené5,18 g
– nenasycené9,99 g
–– mononenasycené6,13 g
–– polynenasycené3,86 g
––– omega 30,12 g
Vláknina22,29 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 284 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy836,10 g
– cukry351,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
1 1 Hera Margarín
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
120 g 120 g moučkového cukru Cukr bílý 120 g
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá
1,5 1,5 kg jablek nakrájených na plátky Jablko čerstvé 225 g
3 balíčky 3 balíčky vanilkového pudinku Puding v prášku 144 g
8 lžic 8 lžic cukru (podle kyselosti jablek) Cukr bílý 200 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky Rozinky
ořechy Vlašské ořechy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.