Nutriční hodnoty (Královské jablkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 134 kJ / 3 856 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,48 g |
Tuky | 21,33 g |
– nasycené | 5,18 g |
– nenasycené | 9,99 g |
–– mononenasycené | 6,13 g |
–– polynenasycené | 3,86 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 22,29 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 284 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 836,10 g |
– cukry | 351,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
120 g 120 g moučkového cukru | Cukr bílý | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 balíčku 1/2 balíčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
mléko (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1500 g 1500 g jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
120 g 120 g cukru (dle kyselosti jablek) | Cukr bílý | 120 g |
3 3 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
rozinky | Rozinky | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
tuk (na vymazání plechu) | Margarín | |
hrubá mouka (na vysypání plechu) | Mouka pšeničná hrubá |