Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Beatiny ořechové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 14

Energie31 829 kJ /
7 608 kcal
Bílkoviny95,27 g
– z toho živočišné bílkoviny44,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,80 g
Tuky449,05 g
– nasycené193,52 g
– nenasycené219,61 g
–– mononenasycené119,85 g
–– polynenasycené99,76 g
––– omega 315,07 g
Vláknina22,20 g
Cholesterol 2,02 g
Sodík 680 mg
Sůl2,14 g
Sacharidy764,33 g
– cukry600,14 g
––– laktóza2,99 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
28 dkg 28 dkg másla Máslo kravské 280 g
28 dkg 28 dkg moučkového cukru Cukr bílý 280 g
18 dkg 18 dkg namletých vlašských ořechů Vlašské ořechy 180 g
18 dkg 18 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 180 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
6 6 bílků Vaječný bílek 198 g
6 6 žloutků Vaječný žloutek 138 g
25 dkg 25 dkg moučkového cukru Cukr bílý 250 g
10 dkg 10 dkg čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
5 dkg 5 dkg tuku Margarín 50 g
2 lžíce 2 lžíce 31% šlehačky Šlehačka 35% 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.