Nutriční hodnoty (Beatiny ořechové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
| Energie | 31 829 kJ / 7 608 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 95,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,47 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,80 g |
| Tuky | 449,05 g |
| – nasycené | 193,52 g |
| – nenasycené | 219,61 g |
| –– mononenasycené | 119,85 g |
| –– polynenasycené | 99,76 g |
| ––– omega 3 | 15,07 g |
| Vláknina | 22,20 g |
| Cholesterol | 2,02 g |
| Sodík | 680 mg |
| Sůl | 2,14 g |
| Sacharidy | 764,33 g |
| – cukry | 600,14 g |
| ––– laktóza | 2,99 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 28 dkg 28 dkg másla | Máslo kravské | 280 g |
| 28 dkg 28 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 280 g |
| 18 dkg 18 dkg namletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 180 g |
| 18 dkg 18 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
| 6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
| 25 dkg 25 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 10 dkg 10 dkg čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 5 dkg 5 dkg tuku | Margarín | 50 g |
| 2 lžíce 2 lžíce 31% šlehačky | Šlehačka 35% | 30 ml |