Nutriční hodnoty (Beatiny ořechové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
Energie | 31 829 kJ / 7 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,80 g |
Tuky | 449,05 g |
– nasycené | 193,52 g |
– nenasycené | 219,61 g |
–– mononenasycené | 119,85 g |
–– polynenasycené | 99,76 g |
––– omega 3 | 15,07 g |
Vláknina | 22,20 g |
Cholesterol | 2,02 g |
Sodík | 680 mg |
Sůl | 2,14 g |
Sacharidy | 764,33 g |
– cukry | 600,14 g |
––– laktóza | 2,99 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
28 dkg 28 dkg másla | Máslo kravské | 280 g |
28 dkg 28 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 280 g |
18 dkg 18 dkg namletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 180 g |
18 dkg 18 dkg polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 180 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
6 6 bílků | Vaječný bílek | 198 g |
6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
25 dkg 25 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g |
10 dkg 10 dkg čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
5 dkg 5 dkg tuku | Margarín | 50 g |
2 lžíce 2 lžíce 31% šlehačky | Šlehačka 35% | 30 ml |