Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný závin s chutí čokolády)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 273 kJ /
3 172 kcal
Bílkoviny87,91 g
– z toho živočišné bílkoviny25,86 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,05 g
Tuky88,52 g
– nasycené12,50 g
– nenasycené66,73 g
–– mononenasycené45,34 g
–– polynenasycené21,38 g
––– omega 35,38 g
Vláknina31,36 g
Cholesterol 533 mg
Sodík 331 mg
Sůl0,67 g
Sacharidy490,33 g
– cukry137,26 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
špetka špetka soli Sůl mořská
60 g 60 g cukru krupice Cukr bílý 60 g
60 ml 60 ml oleje Olej řepkový 60 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 kostka 1 kostka droždí Droždí pekařské lisované 42 g
250 ml 250 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
na ochucení jsem přidala lžičku lžičku skořice Skořice ceylonská
500 g 500 g nastrouhaných jablek (nemusíme loupat) Jablko čerstvé 500 g
100 100 g skořicového cukru (100 g cukru jsem promíchala s 1/2 kl lžičky skořice) Cukr skořicový
2 2 čokoládové pudinkové prášky Puding v prášku
1 1 rozšlehané vejce na potření Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.