Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí filé na zeleném pepři)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie2 114 kJ /
505 kcal
Bílkoviny5,36 g
– z toho živočišné bílkoviny2,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,49 g
Tuky42,86 g
– nasycené14,02 g
– nenasycené27,11 g
–– mononenasycené20,46 g
–– polynenasycené6,65 g
––– omega 32,03 g
Vláknina8,91 g
Cholesterol 62 mg
Sodík 135 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy20,83 g
– cukry4,16 g
––– laktóza3,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 porce 3 porce rybího filé Treska filet
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce zeleného pepře Pepř zelený 22.5 g
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
mléko (podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5%
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice Hořčice hrubozrnná 5 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
mletá paprika Paprika červená sušená
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
nasekaná hladkolistá petržel Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.