Nutriční hodnoty (Rybí filé na zeleném pepři)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 2 114 kJ / 505 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,87 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,49 g |
Tuky | 42,86 g |
– nasycené | 14,02 g |
– nenasycené | 27,11 g |
–– mononenasycené | 20,46 g |
–– polynenasycené | 6,65 g |
––– omega 3 | 2,03 g |
Vláknina | 8,91 g |
Cholesterol | 62 mg |
Sodík | 135 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 20,83 g |
– cukry | 4,16 g |
––– laktóza | 3,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 porce 3 porce rybího filé | Treska filet | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce zeleného pepře | Pepř zelený | 22.5 g |
100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
1 lžička 1 lžička hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 5 g |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
nasekaná hladkolistá petržel | Petržel kořenová čerstvá |