Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gulášová polévka z václavek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 795 kJ /
1 146 kcal
Bílkoviny27,65 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,55 g
Tuky53,07 g
– nasycené25,52 g
– nenasycené26,29 g
–– mononenasycené21,88 g
–– polynenasycené4,42 g
––– omega 30,15 g
Vláknina31,71 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 1,03 g
Sůl2,40 g
Sacharidy126,51 g
– cukry17,96 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g václavek (spařených a okapaných) Václavka čerstvá 300 g
60 g 60 g uzeného špeku (nebo sádlo či olej) Špek 60 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
350 g 350 g oloupaných brambor Brambor zimní 350 g
4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku Česnek čerstvý 31.5 g
1 lžíce 1 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 lžíce 1 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 15 g
drcený kmín Kmín mletý
pepř mletý Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená
50 g 50 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 50 g
cca 1,5 cca 1,5 l vývaru Vývar hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.