Nutriční hodnoty (Domácí jablečný závin s ořechy a javorovým sirupem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 846 kJ / 1 875 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 24,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,85 g |
Tuky | 102,45 g |
– nasycené | 25,73 g |
– nenasycené | 72,17 g |
–– mononenasycené | 47,72 g |
–– polynenasycené | 24,45 g |
––– omega 3 | 1,91 g |
Vláknina | 27,90 g |
Cholesterol | 213 mg |
Sodík | 224 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 199,85 g |
– cukry | 91,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
150 g 150 g tuku (máslo) | Margarín | 150 g |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
3 lžíce 3 lžíce vody | Voda | 54 ml |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
6 6 velkých jablek | Jablko čerstvé | 900 g |
1 hrst 1 hrst brusinek | Brusinky zavařené | |
2 hrsti 2 hrsti ořechů | Vlašské ořechy | |
máslo na 2 prsty | Máslo kravské | |
1 1 karamelový cukr | Cukr bílý | |
1 1 citronový cukr | Cukr citronový | |
javorový sirup | Sirup javorový | |
vejce na potření | Vejce slepičí |