Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Domácí jablečný závin s ořechy a javorovým sirupem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 846 kJ /
1 875 kcal
Bílkoviny24,53 g
– z toho živočišné bílkoviny3,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,85 g
Tuky102,45 g
– nasycené25,73 g
– nenasycené72,17 g
–– mononenasycené47,72 g
–– polynenasycené24,45 g
––– omega 31,91 g
Vláknina27,90 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 224 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy199,85 g
– cukry91,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 150 g
150 g 150 g tuku (máslo) Margarín 150 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
špetka špetka soli Sůl mořská
6 6 velkých jablek Jablko čerstvé 900 g
1 hrst 1 hrst brusinek Brusinky zavařené
2 hrsti 2 hrsti ořechů Vlašské ořechy
máslo na 2 prsty Máslo kravské
1 1 karamelový cukr Cukr bílý
1 1 citronový cukr Cukr citronový
javorový sirup Sirup javorový
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.