Nutriční hodnoty (Filety s koprovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 97,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 96,22 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
Tuky | 42,31 g |
– nasycené | 25,90 g |
– nenasycené | 15,15 g |
–– mononenasycené | 13,05 g |
–– polynenasycené | 2,10 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 427 mg |
Sodík | 428 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 16,83 g |
– cukry | 9,28 g |
––– laktóza | 8,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g filetů z tresky (nebo okouna, štiky, pstruha) | Treska filet | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
kopr | Kopr nať čerstvý | |
máslo na smažení (nebo olej) | Máslo kravské | |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
10 g 10 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce čerstvě nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
180 ml 180 ml plnotučného mléka (nebo smetany na vaření) | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 180 ml |
citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
cukr krupice | Cukr bílý |