Nutriční hodnoty (Filety s koprovým přelivem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 520 kJ / 841 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,97 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 96,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,75 g |
| Tuky | 42,31 g |
| – nasycené | 25,90 g |
| – nenasycené | 15,15 g |
| –– mononenasycené | 13,05 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,72 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 427 mg |
| Sodík | 428 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 16,83 g |
| – cukry | 9,28 g |
| ––– laktóza | 8,78 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g filetů z tresky (nebo okouna, štiky, pstruha) | Treska filet | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| kopr | Kopr nať čerstvý | |
| máslo na smažení (nebo olej) | Máslo kravské | |
| 40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
| 10 g 10 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvě nasekaného kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 180 ml 180 ml plnotučného mléka (nebo smetany na vaření) | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 180 ml |
| citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr krupice | Cukr bílý |