Nutriční hodnoty (Vepřové kari s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 599 kJ / 1 099 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 118,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 112,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,22 g |
| Tuky | 46,00 g |
| – nasycené | 22,36 g |
| – nenasycené | 18,03 g |
| –– mononenasycené | 15,33 g |
| –– polynenasycené | 2,71 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 17,52 g |
| Cholesterol | 290 mg |
| Sodík | 390 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 47,65 g |
| – cukry | 14,70 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 1 1 středně velký pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5-6 stroužků 5-6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 38.5 g |
| 1 kelímek 1 kelímek 12% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
| 1 lžička 1 lžička koření na čínu | Koření pěti vůní | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kurkumy | Kurkuma mletá | 15 g |
| šťáva z půlky citronu | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |