Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí na slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 229 kJ /
294 kcal
Bílkoviny13,98 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,98 g
Tuky1,72 g
– nasycené0,51 g
– nenasycené0,96 g
–– mononenasycené0,18 g
–– polynenasycené0,78 g
––– omega 30,01 g
Vláknina24,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 129 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy44,40 g
– cukry19,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700-800 g 700-800 g hlávkového zelí Zelí bílé čerstvé 750 g
20-25 g 20-25 g uzené slaniny (nebo špeku) Špek 22.5 g
1 1 větší brambora Brambor zimní 50 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 30 g
1 lžíce 1 lžíce octu (nebo dle potřeby) Ocet lihový 15 ml
sůl (dle potřeby) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.