Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cikánská hovězí pečeně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 044 kJ /
1 206 kcal
Bílkoviny114,97 g
– z toho živočišné bílkoviny112,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,77 g
Tuky73,85 g
– nasycené14,60 g
– nenasycené56,13 g
–– mononenasycené41,49 g
–– polynenasycené14,63 g
––– omega 34,17 g
Vláknina7,04 g
Cholesterol 249 mg
Sodík 578 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy17,92 g
– cukry13,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího zadního masa Hovězí kýta 500 g
20 g 20 g slaniny Špek 20 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
50 g 50 g oleje Olej řepkový 50 ml
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 30 g
3 3 papriky Paprika bílá čerstvá
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.