Nutriční hodnoty (Cikánská hovězí pečeně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 044 kJ / 1 206 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 114,97 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 112,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,77 g |
Tuky | 73,85 g |
– nasycené | 14,60 g |
– nenasycené | 56,13 g |
–– mononenasycené | 41,49 g |
–– polynenasycené | 14,63 g |
––– omega 3 | 4,17 g |
Vláknina | 7,04 g |
Cholesterol | 249 mg |
Sodík | 578 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 17,92 g |
– cukry | 13,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího zadního masa | Hovězí kýta | 500 g |
20 g 20 g slaniny | Špek | 20 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
2 lžičky 2 lžičky mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |