Nutriční hodnoty (Zelný hovězí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 998 kJ / 1 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,21 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 100,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,46 g |
Tuky | 52,79 g |
– nasycené | 23,11 g |
– nenasycené | 25,36 g |
–– mononenasycené | 20,06 g |
–– polynenasycené | 5,31 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 15,55 g |
Cholesterol | 434 mg |
Sodík | 356 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 65,25 g |
– cukry | 11,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hovězího ořezu | Hovězí ořez | 500 g |
2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
mletá paprika | Paprika červená sušená | |
1 1 malá plechovka rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
6-7 6-7 středních brambor | Brambor zimní | 325 g |
1/4 1/4 menší hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sůl | Sůl mořská |