Nutriční hodnoty (Zelný hovězí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 998 kJ / 1 194 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 109,21 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,75 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,46 g | 
| Tuky | 52,79 g | 
| – nasycené | 23,11 g | 
| – nenasycené | 25,36 g | 
| –– mononenasycené | 20,06 g | 
| –– polynenasycené | 5,31 g | 
| ––– omega 3 | 0,12 g | 
| Vláknina | 15,55 g | 
| Cholesterol | 434 mg | 
| Sodík | 356 mg | 
| Sůl | 1,00 g | 
| Sacharidy | 65,25 g | 
| – cukry | 11,65 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího ořezu | Hovězí ořez | 500 g | 
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g | 
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 malá plechovka rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
| 6-7 6-7 středních brambor | Brambor zimní | 325 g | 
| 1/4 1/4 menší hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |