Nutriční hodnoty (Zelný hovězí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 998 kJ / 1 194 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 109,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 100,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,46 g |
| Tuky | 52,79 g |
| – nasycené | 23,11 g |
| – nenasycené | 25,36 g |
| –– mononenasycené | 20,06 g |
| –– polynenasycené | 5,31 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 15,55 g |
| Cholesterol | 434 mg |
| Sodík | 356 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 65,25 g |
| – cukry | 11,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hovězího ořezu | Hovězí ořez | 500 g |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 37.5 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1 1 malá plechovka rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| vývar nebo voda | Vývar hovězí | |
| 6-7 6-7 středních brambor | Brambor zimní | 325 g |
| 1/4 1/4 menší hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |