Nutriční hodnoty (Dýňová rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 888 kJ / 929 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,63 g |
| Tuky | 2,64 g |
| – nasycené | 1,03 g |
| – nenasycené | 0,99 g |
| –– mononenasycené | 0,61 g |
| –– polynenasycené | 0,37 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 16,08 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 26 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 200,40 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200-250 g 200-250 g vařené rýže | Rýže bílá | 225 g |
| 200 g 200 g dýně hokaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 200 g |
| 1 1 cibule (nebo kus pórku) | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 snítka 1 snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 lžička 1 lžička kari (nebo podle chuti) | Kari | 5 g |
| sůl | Sůl mořská |