Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová nádivka dle Zdeňka Trošky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 673 kJ /
2 790 kcal
Bílkoviny93,18 g
– z toho živočišné bílkoviny83,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky221,06 g
– nasycené110,82 g
– nenasycené104,45 g
–– mononenasycené89,80 g
–– polynenasycené14,65 g
––– omega 30,43 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 579 mg
Sodík 6,33 g
Sůl15,71 g
Sacharidy101,40 g
– cukry24,50 g
––– laktóza19,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g oloupaných syrových brambor Brambor zimní 500 g
200 g 200 g uzené slaniny nebo uzeného masa Špek 200 g
2 hrsti 2 hrsti hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku, dle chuti
300 g 300 g nastrouhaného tvrdého sýru Sýr kravský tvrdý 30% 300 g
houby - libovolné množství různých druhů Hřib čerstvý
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.