Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Florentýnské hvězdičky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 828 kJ /
5 934 kcal
Bílkoviny83,47 g
– z toho živočišné bílkoviny21,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny61,71 g
Tuky324,87 g
– nasycené145,27 g
– nenasycené168,93 g
–– mononenasycené135,43 g
–– polynenasycené33,50 g
––– omega 31,03 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 1,15 g
Sodík 298 mg
Sůl0,87 g
Sacharidy653,08 g
– cukry404,42 g
––– laktóza5,35 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 50 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
150 g 150 g másla Máslo kravské 150 g
100 g 100 g krupicového cukru Cukr bílý 100 g
2 lžíce 2 lžíce vanilkového cukru Cukr vanilkový 50 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
125 ml 125 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 125 ml
100 g 100 g mandlových lupínků Mandle loupané 100 g
100 g 100 g lískových oříšků Lískový ořech 100 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.