Nutriční hodnoty (Vepřové s paprikou a rajčaty)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 018 kJ / 721 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,73 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,23 g |
| Tuky | 22,17 g |
| – nasycené | 5,36 g |
| – nenasycené | 11,31 g |
| –– mononenasycené | 9,55 g |
| –– polynenasycené | 1,75 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 8,20 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 268 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 23,80 g |
| – cukry | 19,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové plece | Vepřová plec | 500 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
| 1 plechovka 1 plechovka krájených loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | |
| masový vývar (nebo kostka masoxu) | Vývar masový | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| mouka na jíšku | Mouka pšeničná hladká |