Nutriční hodnoty (Hovězí na zázvoru 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 664 kJ / 1 115 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 137,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 135,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,44 g |
| Tuky | 58,67 g |
| – nasycené | 28,30 g |
| – nenasycené | 28,98 g |
| –– mononenasycené | 24,95 g |
| –– polynenasycené | 4,04 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 2,82 g |
| Cholesterol | 324 mg |
| Sodík | 1,25 g |
| Sůl | 3,00 g |
| Sacharidy | 8,69 g |
| – cukry | 1,81 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g zadního hovězího masa | Hovězí kýta | 600 g |
| 1 lžička 1 lžička zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 60 g 60 g slaniny | Špek | 60 g |
| 1/2 1/2 masoxu | Bujón hovězí | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |