Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Telecí na hořčici s kořenovou zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie6 558 kJ /
1 567 kcal
Bílkoviny147,11 g
– z toho živočišné bílkoviny137,21 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,90 g
Tuky83,21 g
– nasycené32,39 g
– nenasycené41,01 g
–– mononenasycené33,16 g
–– polynenasycené7,84 g
––– omega 31,60 g
Vláknina24,55 g
Cholesterol 559 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,15 g
Sacharidy47,80 g
– cukry21,20 g
––– laktóza3,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
650-700 g 650-700 g telecího masa, například plec Vepřová plec 675 g
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
150 g 150 g očištěné mrkve Mrkev čerstvá 150 g
200 g 200 g očištěného celeru Celer bulva čerstvá 200 g
50-60 g 50-60 g plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 55 g
máslo + olej dle potřeby Máslo kravské
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
snítka snítka tymiánu Tymián sušený
4 kuličky 4 kuličky nové koření Nové koření
120 ml 120 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 120 ml
vývar dle potřeby Vývar hovězí
hladká mouka nebo jíška Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.