Nutriční hodnoty (Koláč s tykvovou náplní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 898 kJ / 3 083 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,91 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,41 g |
Tuky | 120,65 g |
– nasycené | 69,50 g |
– nenasycené | 44,14 g |
–– mononenasycené | 37,72 g |
–– polynenasycené | 6,42 g |
––– omega 3 | 0,67 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 240 mg |
Sůl | 0,49 g |
Sacharidy | 402,64 g |
– cukry | 174,84 g |
––– laktóza | 4,27 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
120 g 120 g másla | Máslo kravské | 120 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
70 g 70 g krystalového cukru | Cukr bílý | 70 g |
½ prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
4-5 lžic 4-5 lžic mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 67.5 ml |
500 g 500 g oloupané tykve | Dýně čerstvá | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 lžíce 3 lžíce rumu (nebo rumová tresť) | Rum | 51 ml |
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
40 g 40 g Zlatého klasu | Puding v prášku | 40 g |
3 dl 3 dl vody | Voda | 300 ml |
rybízový džem | Džem z červeného rybízu |