Nutriční hodnoty (Drůbeží kofty s červeným zelím v tortillách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 959 kJ / 1 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,58 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,08 g |
| Tuky | 64,20 g |
| – nasycené | 14,48 g |
| – nenasycené | 48,02 g |
| –– mononenasycené | 33,06 g |
| –– polynenasycené | 14,96 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 8,50 g |
| Cholesterol | 350 mg |
| Sodík | 182 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 95,02 g |
| – cukry | 24,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mletého drůbežího masa | Kuřecí separát | 250 g |
| 250 g 250 g červeného zelí | Zelí červené čerstvé | 250 g |
| 100 g 100 g hladké mouky na tortilly | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 20 ml |
| mořská sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |