Nutriční hodnoty (Falešný guláš z pomalého hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 766 kJ / 1 378 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 197,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 189,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,42 g |
Tuky | 39,49 g |
– nasycené | 12,36 g |
– nenasycené | 19,12 g |
–– mononenasycené | 14,59 g |
–– polynenasycené | 4,53 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 23,68 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 424 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 52,24 g |
– cukry | 32,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového karé | Vepřová kotleta bez kosti | 800 g |
3 3 velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
2 2 plné lžíce papriky | Paprika bílá čerstvá | |
½ l žičky žičky kmínu | Kmín | |
1 plechovka 1 plechovka krájených rajčat | Rajče červené čerstvé | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 ½ l vývaru nebo vody s 2 gelovými bujony | Vývar hovězí | 1000 ml |
1 1 menší kapie | Paprika červená čerstvá | 250 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
1 1 jarní cibulka - jen zelená část | Cibulka jarní čerstvá | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |