Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bažant na dvou vínech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 013 kJ /
1 915 kcal
Bílkoviny9,78 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,78 g
Tuky168,37 g
– nasycené82,10 g
– nenasycené84,20 g
–– mononenasycené72,05 g
–– polynenasycené12,15 g
––– omega 30,20 g
Vláknina7,10 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 3,30 g
Sůl8,20 g
Sacharidy24,80 g
– cukry9,90 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 bažant Bažant
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
¼ celeru Celer bulva čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
300 ml 300 ml červeného vína Víno červené suché 300 ml
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
200 g 200 g anglické slaniny Anglická slanina 200 g
20 kuliček 20 kuliček pepře Pepř černý
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
20 kuliček 20 kuliček jalovce Jalovec sušený
5 5 bobkových listů Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.