Nutriční hodnoty (Bažant na dvou vínech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 013 kJ / 1 915 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
| Tuky | 168,37 g |
| – nasycené | 82,10 g |
| – nenasycené | 84,20 g |
| –– mononenasycené | 72,05 g |
| –– polynenasycené | 12,15 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 7,10 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 3,30 g |
| Sůl | 8,20 g |
| Sacharidy | 24,80 g |
| – cukry | 9,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 bažant | Bažant | |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| ¼ celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 20 kuliček 20 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 20 kuliček 20 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| sůl | Sůl mořská |