Nutriční hodnoty (Bažant na dvou vínech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 013 kJ / 1 915 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 168,37 g |
– nasycené | 82,10 g |
– nenasycené | 84,20 g |
–– mononenasycené | 72,05 g |
–– polynenasycené | 12,15 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 7,10 g |
Cholesterol | 140 mg |
Sodík | 3,30 g |
Sůl | 8,20 g |
Sacharidy | 24,80 g |
– cukry | 9,90 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 bažant | Bažant | |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
¼ celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
20 kuliček 20 kuliček pepře | Pepř černý | |
10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
20 kuliček 20 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská |