Nutriční hodnoty (Pomalený a pečený, 3 týdny naložený bůček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 27 876 kJ / 6 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 295,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 290,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,04 g |
| Tuky | 594,64 g |
| – nasycené | 154,84 g |
| – nenasycené | 313,24 g |
| –– mononenasycené | 255,48 g |
| –– polynenasycené | 57,75 g |
| ––– omega 3 | 2,60 g |
| Vláknina | 17,50 g |
| Cholesterol | 920 mg |
| Sodík | 11,20 g |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 29,40 g |
| – cukry | 13,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg bůčku | Vepřový bok | 2000 g |
| 50 g 50 g rychlosoli | Rychlosůl | 50 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| snítka snítka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| libovolná zelenina na ozdobu | Mrkev čerstvá |