Nutriční hodnoty (Brambory s batáty a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 260 kJ / 2 452 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
Tuky | 163,00 g |
– nasycené | 80,85 g |
– nenasycené | 79,45 g |
–– mononenasycené | 68,15 g |
–– polynenasycené | 11,30 g |
––– omega 3 | 0,28 g |
Vláknina | 26,00 g |
Cholesterol | 183 mg |
Sodík | 4,03 g |
Sůl | 9,95 g |
Sacharidy | 187,68 g |
– cukry | 24,00 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
500 g 500 g batátů | Batáty neloupané | 500 g |
150-200 g 150-200 g uzené slaniny | Špek | 175 g |
sůl | Sůl mořská | |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |