Nutriční hodnoty (Brambory s batáty a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 260 kJ / 2 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,00 g |
| Tuky | 163,00 g |
| – nasycené | 80,85 g |
| – nenasycené | 79,45 g |
| –– mononenasycené | 68,15 g |
| –– polynenasycené | 11,30 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 183 mg |
| Sodík | 4,03 g |
| Sůl | 9,95 g |
| Sacharidy | 187,68 g |
| – cukry | 24,00 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 500 g 500 g batátů | Batáty neloupané | 500 g |
| 150-200 g 150-200 g uzené slaniny | Špek | 175 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |