Nutriční hodnoty (Jablečný salát s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 292 kJ / 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,45 g |
| Tuky | 2,15 g |
| – nasycené | 0,71 g |
| – nenasycené | 0,91 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,77 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 23,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 32 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 118,90 g |
| – cukry | 108,52 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
| 2-3 2-3 cibule (dle velikosti a chuti) | Cibule čerstvá | 175 g |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 22.5 ml |
| 1 dl 1 dl vody | Voda | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská |