Nutriční hodnoty (Brambory v cibulovo-okurkové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 567 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,28 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,48 g |
Tuky | 11,44 g |
– nasycené | 7,16 g |
– nenasycené | 3,36 g |
–– mononenasycené | 3,03 g |
–– polynenasycené | 0,33 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 10,25 g |
Cholesterol | 36 mg |
Sodík | 62 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 54,65 g |
– cukry | 10,75 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5-6 5-6 větších brambor | Brambor zimní | 275 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5-7 5-7 nakládaných okurek (podle velikosti a chuti) | Okurka polní zavařená | |
100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
2 2 rovné lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
mléko podle potřeby | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
vařené vejce k podávání | Vejce slepičí |