Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory v cibulovo-okurkové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 567 kJ /
374 kcal
Bílkoviny9,28 g
– z toho živočišné bílkoviny2,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,48 g
Tuky11,44 g
– nasycené7,16 g
– nenasycené3,36 g
–– mononenasycené3,03 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,13 g
Vláknina10,25 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy54,65 g
– cukry10,75 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5-6 5-6 větších brambor Brambor zimní 275 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
5-7 5-7 nakládaných okurek (podle velikosti a chuti) Okurka polní zavařená
100 g 100 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
2 2 rovné lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
mléko podle potřeby Mléko kravské polotučné 1,5%
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
cukr Cukr bílý
vařené vejce k podávání Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.