Nutriční hodnoty (Nedělní žampionová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 069 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 11,41 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,50 g |
| Tuky | 11,53 g |
| – nasycené | 4,14 g |
| – nenasycené | 5,09 g |
| –– mononenasycené | 3,19 g |
| –– polynenasycené | 1,90 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 10,17 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 786 mg |
| Sůl | 2,03 g |
| Sacharidy | 21,42 g |
| – cukry | 5,11 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kostky 2 kostky kuřecího bujónu | Bujón kuřecí BIO | 20 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| žampiony - množství podle chuti | Žampion čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| pepř | Pepř černý |