Nutriční hodnoty (Terezčin makovec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 271 kJ / 3 650 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 100,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,75 g |
Tuky | 104,86 g |
– nasycené | 17,71 g |
– nenasycené | 66,18 g |
–– mononenasycené | 24,21 g |
–– polynenasycené | 41,97 g |
––– omega 3 | 0,87 g |
Vláknina | 31,50 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 560,36 g |
– cukry | 323,56 g |
––– laktóza | 7,06 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 máslo (hera) | Máslo kravské | 1 g |
30 dkg 30 dkg moučkového cukru | Cukr bílý | 300 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
15 dkg 15 dkg mletého máku | Mák modrý mletý | 150 g |
30 dkg 30 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
150 ml 150 ml plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 150 ml |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |