Nutriční hodnoty (Jablečné bábovičky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 4 626 kJ / 1 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,87 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,19 g |
| Tuky | 69,24 g |
| – nasycené | 37,88 g |
| – nenasycené | 24,49 g |
| –– mononenasycené | 9,15 g |
| –– polynenasycené | 15,34 g |
| ––– omega 3 | 2,25 g |
| Vláknina | 16,52 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 190 mg |
| Sůl | 0,69 g |
| Sacharidy | 75,50 g |
| – cukry | 17,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 70 g 70 g rozemletých vloček | Vločky ovesné | 70 g |
| 30 g 30 g čokoládového proteinu (viz obrázek) | Konopný protein 50% | 30 g |
| 1 1 větší jablko (cca 150 g) | Jablko čerstvé | 150 g |
| kapka kapka vanilkového aroma | Aroma vanilkové | |
| 40 g 40 g kokosového oleje | Olej kokosový | 40 ml |
| 1 1 vajíčko | Vejce slepičí | 70 g |
| 5 g 5 g skořice (lžička) | Skořice ceylonská | 5 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva (6 g) | Kypřící prášek | 6 g |
| 20 g 20 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 20 g |