Nutriční hodnoty (Plněné vepřové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 504 kJ / 1 076 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 48,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,24 g |
| Tuky | 81,86 g |
| – nasycené | 36,94 g |
| – nenasycené | 41,63 g |
| –– mononenasycené | 33,93 g |
| –– polynenasycené | 7,70 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 8,34 g |
| Cholesterol | 432 mg |
| Sodík | 2,95 g |
| Sůl | 6,91 g |
| Sacharidy | 34,38 g |
| – cukry | 6,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vepřové kotlety bez kosti | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 8 plátků 8 plátků šunky | Šunka vepřová vařená | 160 g |
| 80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 30 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 1/2 zmrazeného špenátu | Špenát čerstvý | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |