Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarák Habunda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 304 kJ /
1 507 kcal
Bílkoviny204,91 g
– z toho živočišné bílkoviny196,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,11 g
Tuky59,26 g
– nasycené13,85 g
– nenasycené34,48 g
–– mononenasycené26,38 g
–– polynenasycené8,11 g
––– omega 31,25 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 4,81 g
Sůl11,35 g
Sacharidy35,58 g
– cukry9,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g hovězí zadní kýty Hovězí kýta 800 g
2 2 cibule (cca 150-200 g - na velmi jemno nakrájené) Cibule čerstvá 140 g
5 5 žloutků Vaječný žloutek 115 g
3-4 PL 3-4 PL (polévkové lžíce) plnotučné hořčice (záleží na hořčici a chuti) Hořčice plnotučná 52.5 g
50 ml 50 ml sojovky (záleží dle chuti a použité sojovce) Sójová omáčka Tamari 50 ml
50-70 ml 50-70 ml chilli omáčky Sriracha (ta od Vietnamců je nejlepší) Chilli omáčka 60 ml
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
mletý pepř (bílý je jemnější na chuť) Pepř černý mletý
chilli (já osobně používám mleté chilli TRINIDAD SCORPION BUTCH TAYLOR - a to cca 15-20 zrnek; pálivost 1 463 700 SHU) Chilli paprička sušená
na toto množství 1 větší stroužek stroužek česneku (stačí umlít s masem) Česnek čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.