Nutriční hodnoty (Dobrá frankfurtská polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 139 kJ / 1 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,47 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,33 g |
Tuky | 61,91 g |
– nasycené | 33,96 g |
– nenasycené | 27,42 g |
–– mononenasycené | 14,11 g |
–– polynenasycené | 13,31 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 34,40 g |
Cholesterol | 98 mg |
Sodík | 1,39 g |
Sůl | 3,20 g |
Sacharidy | 112,63 g |
– cukry | 21,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 g 20 g sádla | Sádlo vepřové | 20 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 nožičky 4 nožičky (150 g) vídeňských párků | Párek vepřový | 160 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce mleté sladké papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
2 2 větší stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
1 litr 1 litr hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
3 3 střední brambory (cca 300 g) | Brambor zimní | 150 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžíce 1 lžíce sušené majoránky | Majoránka sušená | 15 g |
čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá | |
čerstvá pažitka | Pažitka čerstvá |