Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dobrá frankfurtská polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 139 kJ /
1 228 kcal
Bílkoviny46,80 g
– z toho živočišné bílkoviny29,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,33 g
Tuky61,91 g
– nasycené33,96 g
– nenasycené27,42 g
–– mononenasycené14,11 g
–– polynenasycené13,31 g
––– omega 30,38 g
Vláknina34,40 g
Cholesterol 98 mg
Sodík 1,39 g
Sůl3,20 g
Sacharidy112,63 g
– cukry21,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g sádla Sádlo vepřové 20 g
1 1 střední cibule Cibule čerstvá 70 g
4 nožičky 4 nožičky (150 g) vídeňských párků Párek vepřový 160 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 lžíce 2 lžíce mleté sladké papriky Paprika červená sušená 20 g
2 2 větší stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
1 litr 1 litr hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
3 3 střední brambory (cca 300 g) Brambor zimní 150 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 lžíce 1 lžíce sušené majoránky Majoránka sušená 15 g
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá
čerstvá pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.