Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka pro Anežku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie117 kJ /
28 kcal
Bílkoviny1,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,10 g
Tuky0,18 g
– nasycené0,04 g
– nenasycené0,11 g
–– mononenasycené0,02 g
–– polynenasycené0,09 g
––– omega 30,00 g
Vláknina2,05 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy4,50 g
– cukry3,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuřecí skelet (nebo stehno) Droby kuřecí směs
1 kousek 1 kousek cibule (do vývaru) Cibule čerstvá
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 kousek 1 kousek petržele Petržel kořenová čerstvá
1 kousek 1 kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 kousek 1 kousek květáku Květák čerstvý
trochu trochu Vegety bez glutamatu na dochucení (nebo 1/2 bujonové kostky Vitana natur kuřecí) Kořenící směs sypká
sůl (pokud je třeba) Sůl mořská
zavářka - domácí strouhaná těstovina Těstoviny pšeničné
1 lžíce 1 lžíce zelené petrželky Petržel nať čerstvá 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.