Nutriční hodnoty (Polévka pro Anežku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 117 kJ / 28 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,10 g |
Tuky | 0,18 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,05 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 49 mg |
Sůl | 0,10 g |
Sacharidy | 4,50 g |
– cukry | 3,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuřecí skelet (nebo stehno) | Droby kuřecí směs | |
1 kousek 1 kousek cibule (do vývaru) | Cibule čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 kousek 1 kousek petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
1 kousek 1 kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
1 kousek 1 kousek květáku | Květák čerstvý | |
trochu trochu Vegety bez glutamatu na dochucení (nebo 1/2 bujonové kostky Vitana natur kuřecí) | Kořenící směs sypká | |
sůl (pokud je třeba) | Sůl mořská | |
zavářka - domácí strouhaná těstovina | Těstoviny pšeničné | |
1 lžíce 1 lžíce zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |