Nutriční hodnoty (Omeleta s brokolicí / květákem a těstovinami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 728 kJ / 1 608 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,80 g |
Tuky | 72,97 g |
– nasycené | 33,56 g |
– nenasycené | 28,48 g |
–– mononenasycené | 23,26 g |
–– polynenasycené | 5,22 g |
––– omega 3 | 0,54 g |
Vláknina | 20,30 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 1,38 g |
Sůl | 3,17 g |
Sacharidy | 144,88 g |
– cukry | 12,53 g |
––– laktóza | 5,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g brokolice nebo květáku | Brokolice čerstvá | 150 g |
150 g 150 g předem uvařených těstovin | Těstoviny pšeničné | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
50 g 50 g šunky nebo slaniny | Šunka vepřová vařená | 50 g |
1 1 větší stroužek česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
50 g 50 g sýru dle chuti, nejlépe výraznější chuti | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
4 4 rozšlehaná vejce | Vejce slepičí | 280 g |
3 lžíce 3 lžíce smetany ke šlehání nebo na vaření | Smetana kravská sladká 30% | 75 ml |