Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankový salát s pečenou zeleninou a domácím "balkánem")

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 866 kJ /
1 402 kcal
Bílkoviny64,27 g
– z toho živočišné bílkoviny27,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,77 g
Tuky18,31 g
– nasycené8,23 g
– nenasycené8,60 g
–– mononenasycené5,50 g
–– polynenasycené3,09 g
––– omega 30,20 g
Vláknina37,68 g
Cholesterol 40 mg
Sodík 20,14 g
Sůl50,20 g
Sacharidy226,20 g
– cukry41,00 g
––– laktóza9,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g pohanky Pohanka loupaná 250 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
2 2 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 300 g
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
250 g 250 g tvarohu v kostce (použila jsem Choceňský jemný, viz. foto) Tvaroh polotučný 250 g
50 g 50 g soli Sůl mořská 50 g
1 l 1 l vody Voda 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.