Nutriční hodnoty (Pohankový salát s pečenou zeleninou a domácím "balkánem")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,27 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,77 g |
Tuky | 18,31 g |
– nasycené | 8,23 g |
– nenasycené | 8,60 g |
–– mononenasycené | 5,50 g |
–– polynenasycené | 3,09 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 37,68 g |
Cholesterol | 40 mg |
Sodík | 20,14 g |
Sůl | 50,20 g |
Sacharidy | 226,20 g |
– cukry | 41,00 g |
––– laktóza | 9,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
250 g 250 g tvarohu v kostce (použila jsem Choceňský jemný, viz. foto) | Tvaroh polotučný | 250 g |
50 g 50 g soli | Sůl mořská | 50 g |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |