Nutriční hodnoty (Pohankový salát s pečenou zeleninou a domácím "balkánem")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 866 kJ / 1 402 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,77 g |
| Tuky | 18,31 g |
| – nasycené | 8,23 g |
| – nenasycené | 8,60 g |
| –– mononenasycené | 5,50 g |
| –– polynenasycené | 3,09 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 37,68 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 20,14 g |
| Sůl | 50,20 g |
| Sacharidy | 226,20 g |
| – cukry | 41,00 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g pohanky | Pohanka loupaná | 250 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 2 2 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 300 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 250 g 250 g tvarohu v kostce (použila jsem Choceňský jemný, viz. foto) | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 50 g 50 g soli | Sůl mořská | 50 g |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |