Nutriční hodnoty (Batáty pečené s česnekem, šalvějí a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 270 kJ / 65 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,52 g |
Tuky | 0,17 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,88 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,60 g |
– cukry | 0,84 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 střední batáty | Batáty neloupané | |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
100 100 g plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
12 lístků 12 lístků šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový |