Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s anglickou slaninou a růžičkovou kapustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 10 027 kJ / 2 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 44,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,20 g |
| Tuky | 192,72 g |
| – nasycené | 91,24 g |
| – nenasycené | 94,40 g |
| –– mononenasycené | 80,20 g |
| –– polynenasycené | 14,20 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 22,40 g |
| Cholesterol | 684 mg |
| Sodík | 3,47 g |
| Sůl | 8,42 g |
| Sacharidy | 109,68 g |
| – cukry | 11,68 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 300 g 300 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 300 g |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |