Nutriční hodnoty (Brokolicová / květáková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 296 kJ / 2 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 157,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 132,49 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,88 g |
Tuky | 145,94 g |
– nasycené | 77,00 g |
– nenasycené | 56,85 g |
–– mononenasycené | 47,25 g |
–– polynenasycené | 9,60 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 21,25 g |
Cholesterol | 1,55 g |
Sodík | 4,55 g |
Sůl | 10,79 g |
Sacharidy | 59,08 g |
– cukry | 32,78 g |
––– laktóza | 23,03 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice nebo květák (500 g) | Brokolice čerstvá | 500 g |
4 4 větší vejce | Vejce slepičí | 280 g |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
150 g 150 g Eidam sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
plná lžička lžička plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
60 g 60 g másla | Máslo kravské | 60 g |
25 g 25 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 25 g |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
80 g 80 g tvrdého sýru dle chuti (Gouda, Eidam...) | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
200 g 200 g šunky nebo například sterilované zeleniny dle chuti, pokud chceme mít roládu bezmasou | Šunka vepřová vařená | 200 g |