Nutriční hodnoty (Rajčatová omáčka k masu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 528 kJ / 1 082 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,85 g |
| Tuky | 4,36 g |
| – nasycené | 1,01 g |
| – nenasycené | 2,48 g |
| –– mononenasycené | 1,06 g |
| –– polynenasycené | 1,42 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 37,81 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,31 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 230,05 g |
| – cukry | 191,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
| 7 stroužků 7 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 49 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 lžíce 3 lžíce rozinek | Rozinky | 45 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička kari koření | Kari | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
| 100 g 100 g hnědého cukru | Cukr třtinový | 100 g |