Nutriční hodnoty (Pudinková buchta s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 14 669 kJ / 3 506 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 73,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
| Tuky | 182,68 g |
| – nasycené | 106,84 g |
| – nenasycené | 63,86 g |
| –– mononenasycené | 56,54 g |
| –– polynenasycené | 7,32 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 802 mg |
| Sůl | 2,48 g |
| Sacharidy | 368,91 g |
| – cukry | 215,05 g |
| ––– laktóza | 41,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g polohrubá mouka | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
| sníh ze 4 4 bílků | Vaječný bílek | 132 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 170 g 170 g cukru | Cukr bílý | 170 g |
| 4 lžíce 4 lžíce teplé vody | Voda | 72 ml |
| 2 2 pudinky v prášku | Puding v prášku | |
| 650 ml 650 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 650 ml |
| cukr na oslazení pudinku (dle návodu) | Puding v prášku | |
| 1 vanička 1 vanička tučného tvarohu | Tvaroh plnotučný | 250 g |
| cca 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| ovoce, želatina v prášku | Želatina vepřová |