Nutriční hodnoty (Vepřové "Mexiko")
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 690 kJ / 404 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,90 g |
| Tuky | 9,75 g |
| – nasycené | 2,34 g |
| – nenasycené | 4,98 g |
| –– mononenasycené | 4,11 g |
| –– polynenasycené | 0,87 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 576 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 15,00 g |
| – cukry | 10,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového masa (já použila libovou krkovičku) | Vepřová kýta | 300 g |
| 1 plechovka 1 plechovka fazolí s kukuřicí Mexiko Bonduelle | Fazole černá ledvina sterilované | |
| 1 plechovka 1 plechovka cizrny | Cizrna | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika, špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| olej | Olej řepkový |